Всі новини DC із Комік-кон 2017

ground-punch-comic-con-2016-dc-header-01-e1469347670409

Зовсім нещодавно у Сан-Дієго пройшла подія, котра за правом вважається найважливішою протягом року для усіх фанатів коміксів. В цій публікації ми приведемо вам всі найгучніші новини про компанію DC. Просто спускайтесь нижче та натискайте на посилання.

Трейлер Ліги Справедливості
liga_spravedlyvosti

Найдовгоочікуванішою, наочікуванішою та найгучнішою новиною став, звичайно, трейлер Ліги Справедливості. Фільм вийде на широкі екрани вже цієї осені.

Другий сезон відео-гри Batman: The Enemy Within
batman_on_main

Найближчим часом на пк будуть доступні нові епізоди гри Batman: The Enemy Within. Гра являє собою епізодичний/серіальний квест, котрий робить ставку не на “термінаторність” бетмена, а на його детективні таланти.

Панель Ліги Справедливості на Комік Кон 2017
justice-league-comic-con-2017-panel-q-a-session-signing-tom-lorenzo-site-8

Насправді, на Комік-Кон постійно з’їжджаються відомі особистості, акторри, що виконують ролі головних героїв в екранізаціях, і на цьогорічному Комік-Коні вийнятку не сталось. Перекладати слова акторів, ще й в письмовому варіанті, справа трохи марудна, але все ж одну панель ми, худо-бідно, вам таки представили.

Трейлер четвертого сезону серіалу Готем
gotham2

Серіал Готем продовжили на четвертий сезон і люб’язно представили нам трейлер майбутнього сезону. Я серіал люблю, сподіваюсь ви теж. Дивимось.

Трейлер шостого сезону серіалу Стріла
strila_trailer_comic_con_2017

А Стріла вже й взагалі продовжений на шостий сезон. Що чекає фанатів на шостому році подвигів Олівера? Дивіться в трейлері.

Трейлер четвертого сезону серіалу Флеш
the_flash_season_2_poster_-_one_more_week

Серіал Флеш продовжений на четвертий сезон і нам представили його трейлер. Надалі взагалі буде багато серіалів із всесвіту “Стріли“. Серіального, звичайно. Про якість тої чи іншої мильної опери – вирішуйте самі.

Трейлер третього сезону серіалу Супердівчина
supergirl_season_1_poster_-_a_new_hero_will_rise_

Супердівчина хоча і живе в “іншому світі” ніж Стріла та Флеш, однак теж входить до серіального всесвіту Стріли. Звичайно, ви могли бачити кросоверні серії Супердівчини із цими героями. Ось і трейлер третього сезону… Як я вже казав, самі вирішуйте, чи любити ці серіали.

Трейлер третього сезону серіалу Легенди Завтрішнього Дня
dcs_legends_of_tomorrow_season_1_poster_-_biggest__battle__ever

Серіал Легенди Завтрішнього Дня теж продовжили на третій сезон… Не знаю як, але продовжили. Напевне, в них все ж є своя аудиторія. Подібно всім серіалам, наведеним вище, і цей отримав новий трейлер.

Трейлер серіалу Чеорна Блискавка
207325_jpg-r_520_690-f_jpg-q_x-xxyxx

А от серіал Чорна Блискавка – буде новеньким. Тобто нас чекає лиш перший сезон. Як стало відомо, серіал не вхоидтиме до всесвіту Стріли (не знаю як вас, а мене це тішить). І я чекаю від серіалу чогось такого, що показав нам перший сезон серіалу Стріла. Але… Побачимо.

Тизер-трейлер серіалу Криптон
crypton_1

Нічого видатного, адже серіал лише на стадії підготовки, але нам нарешті представили перші кадри серіалу Криптон, котрий представить нам історію рідної плланети Кал-Ела, більше відомого нам як Супермен.

Схожі записи