Панель Ліги Справедливості на Комік-Кон 2017

league_panel_1

Комік-Кон місце не лише трейлерів, але й зустрічей фанатів із знаменитостями, що мають відношення до коміксів. І, звичайно, була на Комік-Кон 2017 і «панель» фільму Ліга Справедливості.

Там фанати зустрілись із своїми кумирами, акторами, що гратимуть супергероїв у фільмі DC.

Слідкувати за трейлерами одна справа, а от перекладати довгі діалоги акторів – інша. Спробую описати для вас «хайлайти», найяскравіші моменти із слів акторів. Пишіть, якщо хотіли б відео із перекладом подібних відео. Щось придумаємо. А поки дивлюсь та розбираю по ходу діла.

Джейсон Момоа, що виконуватиме роль Аквамена, вийшов на трибуну і тризубом та привітав фанатів фразору «Король Тут! Нарешті!». Одразу видно, наскільки акторові приємно виконувати роль повелителя Атлантиди.

За ним на сцену вийшли Бен Аффлек, Езра Міллер, Рей Фішер та Галь Гадот (котрі виконуватимуть у фільмі ролі Бетмена, Флеша, Кіборга та Диво Жінки відповідно).

Бен Аффлек сказав, що він найбільший щасливчик у світі, тому що Бетмен найкрутіший герой, і не має значення, у якому всесвіті, DC чи MARVEL. А ще, описуючи, як це неймовірно, Бен дозволив собі «матюкнутись» (я не буду казати «лаятись», бо це був «матюк»).

Галь Гадот пояснила, чому вважає свого персонажа, Диво Жінку. За словами акторки, вона стоїть за все, що є добрим: за любов, за правду, за справедливість. Галь каже:

«Я дуже вдячна вам всім, за те, що зробили її тим, ким вона є, і за те, що зробили цей фільм таким успішним. Я можу лише святкувати те, що можливість грати такого чудового персонажа дали мені.»

У Езри Міллера питають, що він думає про цей всесвіт (DC), і те, чому акторові подобається бути його частиною. Езра відповідає:

«Гараз-гаразд, думав, ти вже ніколи не спитаєш. Що ж, як ми знаємо, всесвіт DC є першим всесвітом коміксів. І Ліга Справедливості Америки це, звичайно, є ми.»

Далі запитання до Рея Фішера, адже його персонаж отримав здібності через нещасний випадок, тож як це об’єднало героїв?

«Кіборг і Флеш, вони обоє отримали свої здібності в результаті нещасних випадків, у дуже специфічний спосіб. Але їх також об’єднує те, що вони є наймолодшими учасниками команди. (Галь Гадот кашляє) Я не мав на увазі найкрасивіші, тільки наймолодші.»

Езра Міллер перебиває розмову:

«Ти така стара! Диво Жінка така стара! Ми поруч з тобою як діти!»

Рей Фішер продовжує свій монолог, додаючи, що героям доведеться змиритись із їхніми розбіжностями, аби врятувати світ.

Питання до Джейсона Момоа було таким: “ти найменше хотітимеш грати у команді. Що відбувається?”

Інші актори радісно підтримують, Галь Гадот каже «давай поговоримо про це». Джейсон відповідає, проте у нього не працює мікрофон. Із ним ділиться Рей Фішер:

«Я думаю Аквамен просто вразливий, він чутливий. (це викликає сміх) Він великий брутальний хлопець, але всередині він просто ведмежатко.»

Це був переклад хайлайтів із перших 10 хвилин відео.

Пізніше Бен Аффлек також скаже про те, як багато людей в своєму житті хотіли сказати «Я Бетмен». Це велика честь для нього. А ще Джейсон Момоа зламає стілець. А ще вас чекають питання від фанатів. Більше – дивіться у відео. Стаття і без того вийшла трохи масивною. Якщо публікація матиме успіх – значить старання не марні, продовжимо в тому ж дусі.

Схожі записи