Трейлер Супердівчини із Комік-Кон 2017

supergirl_-_coming_this_fall_promotional_poster

Це здається останній з трейлерів, котрий варто висвітлити з нагоди Комік-Кону 2017 у Сан-Дієго. Ну вже точно останній трейлер із всесвіту стріли!

Комік-Кон 2017 у Сан-Дієго потішив ще й трейлером третього сезону серіалу Супердівчина. Серіал побудований на відомому персонажеві DC ComicsСупердівчині. Кара Зор Ел (а так її звуть насправді) є Криптонкою, як і Супермен. По суті, вона є кузиною (двоюрідною сестрою) Супермена.

Пілотна серія Супердівчини вийшов у світ 2015-го року на телеканалі CBS. Другий сезон вже виходив на телеканалі CW. Тепер серіал продовжили на третій сезон і продемонстрували трейлер на Комік Кон 2017.

Головну роль у серіалі виконала Меліса Бенойст. Саме вона й грає Супердівчину (у котрої в серіалі багато спільного із історією Супермена). Сам Супермен також з’являвся в серіалі. А окрім нього ще й багато інших відомих персонажів DC, таких як Марсіанський Мисливець.

Саме цей серіал, разом із Флешем, гарно натякнули нам на «мультивсесвіт DC», таким чином об’єднуючи світи та роблячи відсилки до повнометражних картин DC. До речі, кіновсесвіт DC не має нічого спільного із всесвітом Стріли.

Схожі записи