Трейлер серіалу “Чорна Блискавка” на Комік-Кон 2017

black-lightning-featured

Я дуже сумніваюсь, щодо проекту “Чорна Блискавка“, враховуючи, що серіал виходитиме на телеканалі CW, але маю, все ж, надію, що серіал вийде добротним. Все ж бачили вже, на прикладі серіалу “Надздібності”, що “графон може бути дуже бюджетним”, головне, щоб “графон” не був головним. Але про це далі.

Тож серіал “Чорна Блискавка” вийде на екрани 2018 року, і нам вже показали трейлер, котрий багато чого говорить про майбутній телесеріал. Є вірогідність, що пілотний (перший) епізод триватиме понад годину, бо хронометраж серій позиціонується 48-68 хвилин.

Власне, трейлер:

Кресс Уільямс був утверджений на головну роль. Цікаво, що CW відмовились від оригінального сценарію пілотного епізоду, котрий, до речі, був написаний для телеканалу FOX. Ось тут і криється проблемка. Яким би FOX не був каналом в плані “інформаційному”, серіали у них дуже навіть хороші виходять. А от CW дуже просіли в цьому напрямку. Можливо, варто було зберегти попередній сценарій?

Серіал розповідатиме про сепергероя Чорну Блискавку, із коміксів DC, що полишив своє Альтр-Его дев’ять років тому, після трагічних наслідків своїх дій. Але коли в місті з’являється банда під насвою “Сотня“, він вимушений знову вдягнути свій костюм. Серіал має бути більш похмурим, ніж його “родичі” з телеканалу CW, а також зачіпати певні соціальні теми.

Як би там не було, нам обіцяють, що події серіалу не будуть пов’язані із всесвітом Стріли та Флеша (а це обнадіює). Зйомки вже ведуться в місті Атланта, Джорджия.

Взагалі, я в очікуванні. Трейлер красивий, чекаю на пілот.

Схожі записи