Мішель Пфайфер – Оса про сольний фільм Жінки Кішки

catwoman_batman_1992

В одномі із нещодавніх інтерв’ю на телебаченні США Мішель Пфайфер розповіла трішки про Жінку Кішку, котру вона зіграла на початку дев’яностих у фільмі «Бетмен Повертається», режисером котрої тоді виступав Тім Бьортон.

За словами акторки на той момент розглядався варіант сольного фільму Селіни Кайл. Тобто Жінка Кішка мала отримати сольний фільм. Та й не просто власний сольний фільм, це мав бути своєрідний спін-офф, а тобто фільм, котрий мав розширити своєрідний «всесвіт Бетмена Бьортона». Хоча не знаю, наскільки доречно говорити про такий гіпотетичний «кіновсесвіт».

Читайте також рецензію на фільм “Тор 3: Раґнарок”.

Однак ідею тоді заморозили, а через десяток років світ побачив сольний фільм під простою назвою «Жінка Кішка» із Холлі Беррі в головній ролі. Фільм мав мало спільного із коміксами та й взагалі став провальним (воно й не дивно). Холлі Беррі ж більше утвердилась в ролі Шторм, Ороро Монро, у франшизі «Люди Ікс».

ant-man-and-the-wasp-evangeline-lilly-michelle-pfeiffer-1011979-1280x0

Нагадаю, Мішель Пфайфер тепер гратиме оригінальну супергероїню Осу у фільмі «Людина Мураха та Оса». Власне, Осу із минулого. Але від цього радощів не менше.

Схожі записи