Люцифер 3 сезон: трейлер на Комік-Кон 2017

lucifer_ona_main_2

Тільки встигла пролетіти новина про те, що серіал за мотивами коміксів VERTIGO Люцифер відмінений, на Комік-Кон 2017, як велику неочікуваність, демонструють трейлер третього сезону.

Для тих хто не знав, нагадаю, що комікс «Люцифер» – робота легендарного Ніла Геймана, автора Піщаної Людини, коміксу, що вже став класикою в сфері графічних романів. Гейман працював над коміксом разом із Семом Кейтом. Виходила серія під видавництвом VERTIGO.

16 вересня 2014 року поступила перша інформація про те, що за коміксом зніматимуть серіал. 27 лютого 2015 вже були утверджені головні ролі. 9 травня серіал стартував на телеканалі FOX. 7-го квітня 2016 серіал був продовжений на другий сезон, а опісля було озвучено, що серіал закривають.

Причиною цьому стала петиція організації «One Million Moms», котрі закликали закрити серіал, так як той «показує диявола з хорошої сторони», що, на їхню думку, «ображає християнську віру і є знущанням над вченнями Біблії».

Проте вже сьогодні відомо, що серіал таки буде продовжено на третій сезон. Слідом за його «сестрою» по компанії VERTIGO «я-Зомбі» Комік-Кон 2017 у Сан-Дієго продемонстрував нам також трейлер Люцифера.

Трейлер третього сезону серіалу Люцифер.

У відповідь на петицію Ніл Гейман відповів тим, що вони вже не вперше бойкотують його роботи. Вже бойкотували і «Піщану Людину», вимагаючи прибрати його із сторінок коміксів за те, що там показані ЛГБТ персонажів (другорядний персонаж коміксу – Ванда). Словами самого майстра слова, Ніла Геймана:

«Цікаво, чи помітили вони, що це не спрацювало минулого разу, не спрацює й цього…»

Від себе: обожнюю комікси Геймана і пропоную всім до читання. Чекаю екранізації Піщаної Людини і спробую не проґавити Люцифера.

Схожі записи