Результати конференції Microsoft на E3 2018

farming-simulator-19-exciting-surprise-at-the-e3-2018

В рамках найбільшої виставки електронних розваг E3 2018 свою прес-конференцію провела компанія Microsoft. На ній, як і було обіцяно, розробники найбільше приділили уваги іграм – тому, заради чого ми всі тут і зібралися. Крім демонстрацій вже відомих проектів, Microsoft зробили 15 світових прем’єр – незважаючи на їх масштаб, це в п’ять разів більше, ніж показали Electronic Arts на своїй вчорашній конференції.

Розпочалася конференція з потужно з анонсу «Halo: Infinite», нової частини культової серії. Дати виходу у гри поки немає.

From Software продовжують розвивати свої механіки в новій грі «Sekiro: Shadows Die Twice». Реліз відбудеться в 2019 році.

«Ori and the Will of the Wisps» все ще милий і прекрасний. Реліз гри обіцяють в 2019 році.

DONTNOD анонсували нову історію в світі «Life is Strange» під назвою «The Awesome Adventures of Captain Spirit». Вона буде безкоштовною та надійде в доступ вже 26 червня.

Абсолютно раптово на сцену вибіг Тодд Говард, нагадав усім про конференції Bethesda і показав ще один трейлер до «Fallout 76».

Якщо комусь все ще потрібен «Crackdown 3», то ось новий трейлер і дата виходу: Реліз відбудеться 22 лютого, разом з «Days Gone» і «Anthem». Враховуючи всі фактори, можна сказати, що гра мертва.

«Kingdom Hearts III».

До «Sea of Thieves» анонсували два доповнення.

Сюжетний трейлер «Battlefield 5».

Презентація «Forza Horizon 4» зробила акцент на змінах пір року. Місце дії – Англія:

Потім ми дізналися, що Microsoft купили купу розробників, починаючи від Compulsion Games, Undead Labs і Playground Studios, закінчуючи Ninja Theory, а потім взагалі повідомили про створення нової студії The Ininative.

«We Happy Few» все-таки добереться до гравців в серпні. Ось новий трейлер.

«The Division 2» змінює місце дії, прибирає сніг і виходить 15 березня 2019 року.

Новий трейлер гри «Shadow of the Tomb Raider» показує деталі сюжету і огидний монтаж. Реліз третьої гри нової серії про Лару Крофт відбудеться 14 вересня.

Раптової бомбою вибухнув анонс «Devil May Cry 5», легендарний слешер повертається, як і герой четвертої частини. Реліз відбудеться весною 2019 року.

Симулятор “красивою болю” «Cuphead» отримає доповнення.

«Dying Light 2» прагне увірватися і змінити наше уявлення про зомбі-апокаліпсис. Сценарій від Кріса Авеллона.

І геймплейний трейлер:

Бойові Жаби повертаються! «Battletoads» з релізом в 2019 році.

«Just Cause 4» дебютує з крутезним трейлером. Реліз обіцяють в грудні 2018 року.

Для фанатів тематики аніме – гра «Jump Force».

«Gears: Funko», «Gears Tactics» і повноцінна п’ята частина шутеру.

Фіналом конференції став трейлер до «Cyberpunk 2077» від CD Project. Дивимось і мліємо від захоплення:

Крім цього показали купу інді, анонсували cloud-сервіс стрімінгу ігр та роботу над новою консоллю. Дуже насичена конференція!

Схожі записи