Тор 3: Рагнарок – перший офіційний трейлер на Комік-Коні 2017

thor3

Не дивуйтесь, адже те відео, що ви бачили раніше – це був тизер трейлеру. А от, говорячи словами самого Тора із трейлеру, «це із свіжих новин».

На Комік-Коні 2017 що проходить у Сан-Дієго представили перший офіційний трейлер фільму «Тор 3: Рагнарок».

Скільки ж приємних новинок нам дарує цей захід!

Офіційний трейлер третього Тора, як і новий снек-пік Ліги справедливості (переходьте за цим посиланням) показує нам багато цікавого. Якщо Тизер Трейлеру просто показував нам яскраві моменти, то трейлер так багато пояснює та інтригує!

По перше, Тор та Локі працюватимуть разом. По друге Тор та Халк працюватимуть разом. По третє… Схоже Халк стане хіпі.) Так, гумор у фільмі, як і у всіх інших фільмах MARVEL, буде хорошим.

Нам також дали почути голос Хелли, богині смерті, роль котрої виконуватиме еффектна Кейт Бланшет.

Трейлер фільму Тор 3: Рагнарок подивіться вище.

Із інших цікавинок, котрі можна було побачити в трейлері, Халк боротиметься із Фенріром (за легендами скандинавської міфоології, саме Фенрір з’їсть сонце), Тора покажуть нам у всій своїй могутності без молота… А Том Гідлстоун у виконанні Локі, додасть вишуканого, трохи англійського гумору.

До речі, схоже, фільм і справді стилістикою рівнятиметься до Вартових Галактики. Про це ходили слухи, але отримавши офіційний трейлер третього Тора, ми можемо тепер сказати це майже напевне.

Також, нарешті, готовий офіційний постер. Намагаємось оперативно представляти вам новини із Комік-Кону 2017!

І, від себе скажу, дуже дивно бачити, як двоє скандинавських богів стріляють в космосі із лазерних кулеметів)

Схожі записи