Всі новини MARVEL із Комік-кон 2017

3263716-marvelnews-promo123

Аби спростити вашу навігацію та представити все, що ми отримали з Комік-Кону 2017 у Сан-Дієго, ми пропонуємо вам цю публікацію, в котрій зберемо все, що нам стало відомим з цієї монументальної події про кіновсесвіт MARVEL! Читайте та проходьте далі за посиланнями, просто наводячи мишку.

Тор 3: Раґнарок
thor3

Офіційно нам представили трейлер фільму Тор 3: Раґнарок. В ньому вас чекають, звичайно, Тор, хіппі Халк, Локі із кулеметом та багато іншого.

Обдаровані
gifted_s1_teaser_f76-1

Обдаровані – ще один цікавий ТВ-проект від FOX. Серіал розповідатиме про мутантів, чий всесвіт зараз і знаходиться в руках компанії.

Нелюди
marvel-inhumans-main-cast

Нелюди – амбіціозний проект MARVEL Studios, котрий, на жаль, не викликав особливого ажіотажу. Проте нам представили “підправлений” трейлер, котрий згладжує враження. Зрозумійте мене правильно, для ТВ – все виглядає дуже круто. Але для IMAX… Ну побачимо.

Захисники
marvel-defenders-tv-show-images

Зізнаюсь чесно, це для мене найочікуваніша подія від MARVEL. Напевне, навіть більш очікувана, ніж третя частина про Тора. Я великий фанат багатьох персонажів, котрі будуть фігурувати у серіалі, і я чекав на цю подію ще тоді, коли, власне, і подій ніяких не намічалось. Чекати залишилось – всього нічого. А поки ми можемо поглянути на крутезний трейлер із Комік-Кону!

Капітан Марвел
brie-larson-captain-marvel-bosslogich

В мережу злили перші кадри фільму Капітан Марвел. Нічого особливого, та й якість… Самі розумієте, футаж мав бути секретним. Але можете поглянути на власний страх та розсуд.

Сольний фільм про Доктора Дума
dr__doom_by_welinthon400-d3k40bu

ФОКС заявили, що збираються зняти сольний фільм про Доктора Дума. Ох і не знаю, чи від DC вони цього не нахапались? А може після SONY із їх Веномом вирішили? В будь якому випадку, у фільму є величезний потенціал. Головне щоб хлопці в м’яких кріслах не наробили дурниць!

Ченінг Татум виконає головну роль у фільмі Гамбіт
gambit_chening_tatum_fan

Я не судитиму строго, фани завжди із насторогою відносились до зміни акторів. За одного лише Бетмена як діставалось і Майклу Кітону, і Крістоферу Бейлу, і Бену Аффлеку… Але Гамбіт – персонаж котрий епізодично з’явився лише в одному фільмі FOX. Тож, сподіваюсь, Ченінг покаже щось більше, ніж показував нам до того… Якщо фільм, звичайно, взагалі буде.

5 нових ігор від MARVEL, котрі ви не захочете пропустити
5_games_marvel_sdcc_2017

Головні ігрові новини – теж привілегія MARVEL. На комік-коні вони представили нам аж 5 дивовижних ігор, котрі мають влаштувати геймерів із будь якими смаками! Як щодо того, аби вдягнути окулус ріфт (шолом/окуляри віртуальної реальності) та перетворитись на Халка, Реактивного Єнота, Капітана Марвел чи Дедпула? От і я про теж!

Людина Мураха та Оса
ant_man_and_wisp

MARVEL продовжують перетягувати до себе акторів із DC! Так сталось і з фільмом Людина Мураха та Оса. Про це нам повідомив виконавець головної ролі у фільмі – Пол Радд.

Схожі записи