Трейлер нового сезону iZombie показаний на Комік-Кон 2017

izombie_poster

Я-Зомбі (iZombie) – це телесеріал на телеканалі CW, створений за мотивами коміксу VERTIGO. Серія коміксів, до речі, створена Крісом Робертсоном та Майклом Аллердом. Серіал отримував переважно позитивні відгуки, навіть зважаючи на те, що комікс-серіали каналу CW звично орієнтовані на молодшого глядача.

В той час як «рідного брата», за студією VERTIGO, серіал Люцифер закрили, Я-Зомбі отримав продовження. І на Комік-Коні 2017 у Сан-Дієго ми отримали свіжий трейлер нового сезону серіалу.

Серіал розповідає про Олівію Мур, котра була перетворена на зомбі. Звичайно, не в такого зомбі, до котрого ми звикли згідно відомому серіалові за мотивами коміксу Роберта Кіркмана (варто називати серіал?). Проте Лів (Олівія) змушена влаштуватись працювати в морг, аби мати постійний доступ до їжі – людського мозку. Однак із кожними з’їденими мізками Олівія переймає характер та спогади людини, чий мозок вона поглинула. Нова дівчина-зомбі використовує цей навик для розслідувань вбивств, допомагаючи поліції Сієтлу. Адже тепер вона отримує підказки про те, як були вбиті її «пацієнти».

rouz_mc-caiver

Головну героїню, до речі, грає Роуз Макайвер. Ви могли бачити її в серіалах Могутні Рейнджери, Ксена: Принцеса Воїнів, Одного разу в Казці. Акторка прибула на Комік-Кон 2017 у Сан Дієго в честь презентації трейлеру нового сезону серіалу iZombie.

Якщо вас цікавлять не лише комікси VERTIGO, але я захоплює підлітковий гумористичний стиль телеканалу CW, безумовно подивіться трейлер. Можливо, з’явиться бажання подивитись і серіал. Власне тим, хто ще не бачив.

Схожі записи