Обдаровані – трейлер серіалу MARVEL на Комік-Кон 2017

gifted_s1_teaser_f76-1

На цьогорічному Комік-Коні 2017, що пройшов у Сан-Дієго, нам представили багато цікавих відео. Серед їхнього числа був і офіційний трейлер серіалу FOX про персонажів MARVEL – «Обдаровані» (Gifted).

Серіал розповідає про дітей-мутантів. Власне, синопсис говорить, що серіал буде зосереджений на звичайних батьках, в котрих діти – мутанти, обдаровані над здібностями. Проте трейлер, схоже, все ж таки зосереджений на самих дітях.

Що ж показали нам в офіційному трейлері серіалу «Обдаровані» від MARVEL?

Найцікавішим, що побачив я, була Полярис. У коміксах Полярис – донька Магнето, що наділена такими ж здібностями, що й батько (котроль магнітних полів, а, тобто, металу). В коміксах, як і в серіалі, її звуть Лорна Дейн. Ілюструється вона в зеленому костюмі. В серіалі її роль виконає Емма Дюмон.

На друге місце я б поставив появу у трейлері Блінк. Роль виконала Джемі Чон. Блінк – мутант із здібністю до телепортації. Вона вже з’являлась у фільмі Люди Ікс: Дні минулого майбутнього.

Взагалі, опісля такого вдалого старту FOX в кіноадаптаціях, а власне, я кажу про серіал «Легіон», я чекаю чогось справді хорошого. «Кінороби» із цієї студії не економлять ідей для своїх серіалів і можуть створити щось справді цікаве.

Схожі записи