Другий трейлер серіалу Захисники на Комік-Коні 2017

marvel-defenders-tv-show-images

Один із перших коміксів, що я прочитав, був комікс про Людину Без страху, Шибайголову. Разом із ним в коміксі була присутня Електра. Це було ще десь в 2004-2005 роках. З того часу, Сліпий Диявол із Пекельної Кухні став одним із моїх улюблених персонажів. Тож я із задоволенням продивився перший серіал Netflix у кіновсесвіті MARVEL, котрий і був про Шибайголову. Говну роль виконав Чарлі Кокс, вже й до того відомий мені актор.

Серіал отримав позитивні відгуки, воно й не дивно. Тож Netflix оголосили про те, що чотири їхні серіали про супергероїв MARVEL будуть об’єднані в команду «Захисники». Нам представили перший, доволі сумбурний трейлер, котрий, при тому, все ж підігрів цікавість до серіалу.

Захисники – це такі собі «локальні Месники»., якщо вже коротко описувати суть серіалу. Вони більш приземлені, реалістичні та… брутальні. На Комік-Коні 2017 у Сан-Дієго нам представили другий трейлер серіалу Захисники. І, мушу сказати вам, він просто фантастичний! Дивіться самі.

Нагадаю, чотири серіали Netflix про супергероїв MARVEL вже були показані на їхньому каналі. Це серіали Шибайголова (Дардевіл), Джесіка Джонс, Люк Кейдж та Залізний Кулак. Серіали об’єднуватимуться в спін-офф на вісім епізодів під назвою Захисники. Прем’єра серіалу MARVEL Defenders відбудеться на телеканалі Netflix 18 серпня. Вже зовсім скоро.

Як бонус, всім фанатам Дардевіла, пропоную пдбірку цікавих фактів про супергероя, котрих ви, можливо, не знали. Переходьте за ЦИМ посиланням.

Схожі записи